Servicii

Debitarea cu jet abraziv

Tăierea cu jet de apă folosește o mașină controlată de un calculator, capabilă să taie plăci sau foi din orice material. Procesul de tăiere cu jet de apă este produs de o pompă performantă KTM care dezvolta o mare presiune de 90.000 psi/4.000 bari.

Acest jet de apă puternic este combinat cu aditivi abrazivi pentru a forma un instrument fluid care taie până la 200 mm, pe o masă de debitare de 4000/2000mm. Amestecul sub presiune este forțat printr-un tub din carbură de tungsten cu un orificiu de 0,75 mm în diametru.

Fluxul rezultat poate tăia piese detaliate din materiale de duritate diferită, începând de la spumă și plastic, până la metale și granit.

Realizam debitare cu jet de apă pentru următoarele materiale: piatră, inox, aluminiu, cupru, bronz, titan, alamă, oțeluri aliate și oțeluri nealiate, oțeluri inoxidabile, granit, travertin, calcar, marmură, materiale composite, sticlă și fibră de sticlă, textolit, ceramică industrială, materiale plastice, cauciuc, PVC, plexiglass, lemn, piele, grafit, nylon, Teflon și multe altele.

Executăm calități de tăiere de la Q1 la Q5, după cerințele beneficiarului.

Avantajele tăierii cu jet de apă

Deoarece se foloseste un jet de apă rece, unul dintre avantajele majore ale debitarii cu apă este pastrarea inegrității materialelor. Metodele tradiționale de tăiere mecanică, precum tăierea și sudarea pot afecta și deforma structurile datorită căldurii sau a stresului la care este supus materialul.

Tăierea jetului de apă nu prezintă aceste riscuri. De asemenea, jetul fin de apă nu numai că evită presiunea directă a suprafeței pe material, dar este și cel mai eficient mod de a tăia formele complexe la cele mai mari toleranțe.

Fie ca instrument de producție autonom sau ca parte a altor procese de prelucrare, tăierea cu jet de apă este acum cea mai rapidă metodă de producție a profilului de precizie.

Fier forjat și inox

De asemenea, societatea noastră are o experienţă de peste 10 ani în proiectarea, executarea şi montajul produselor din fier forjat si inox. Personalul nostru specializat poate satisface cele mai rafinate gusturi ale clienților noștri. În portofoliul nostru se găsesc o mare varietate de lucrări: porți și garduri, balcoane, balustrade, decorațiuni și mobilier, grilaje și balcoane fanțuzești. Mai multe informații se pot găsi aici.